techpulse 2

Apple zou deze zomer een MacBook Pro met een dunnere behuizing, een retinascherm met diagonaal van 15 inch en USB 3.0-ondersteuning op de markt brengen. Verschillende nieuwssites hebben vernomen dat Apple deze zomer zijn MacBook Pro met schermdiagonaal van 15 inch een update geeft. Dit werkpaard zou een Ivy Bridge-processor van Intel krijgen (volgens een […]

Advertentie

Apple zou deze zomer een MacBook Pro met een dunnere behuizing, een retinascherm met diagonaal van 15 inch en USB 3.0-ondersteuning op de markt brengen.

Verschillende nieuwssites hebben vernomen dat Apple deze zomer zijn MacBook Pro met schermdiagonaal van 15 inch een update geeft. Dit werkpaard zou een Ivy Bridge-processor van Intel krijgen (volgens een gelekte benchmark een i7-3280QM), een zogenaamd retinascherm met zeer hoge resolutie, en een USB 3.0-poort krijgen.

Zonder optische drive
Om dit alles in een dunnere behuizing te krijgen, gooit Apple volgens 9to5Mac de optische drive overboord. De nieuwe MacBook Pro krijgt niet het bejubelde aflopende design van de MacBook Air maar wordt wel aanzienlijk dunner dan de huidige modellen.

[related_article id=”158256″]

Als lanceerdatum wordt Apples jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC 2012 naar voren geschoven. Die vindt plaats van 11 tot 15 juni. Tegen de start van het nieuwe schooljaar zou de nieuwe Macbook Pro 15 inch verkrijgbaar moeten zijn. Waarschijnlijk is OS X 10.8 Mountain Lion voorgeïnstalleerd.

Advertentie