Nieuws

Maak usb-stick de sleutel van je pc

Predator is een uitsmijter voor je computer, die je alleen toelaat als je een geprepareerde usb-stick in de poort van je pc of laptop steekt.

Dit handige gratis beveiligingstooltje geeft je vergeten usb-stick weer een nieuw leven door het te promovoren tot beveiligingsmiddel. Predator gebruikt de stick als toegangssleutel en gooit je computer automatisch op slot op het moment dat je hem verwijdert.

[download_file]

Omdat een usb-stick eenvoudig is kwijt te raken, kun je een wachtwoord instellen. Als iemand anders dus probeert in te loggen als je niet achter je machine zit of als je zo onhandig bent geweest om je stick te vergeten of te verliezen, kun je alsnog bij je bestanden.

Er zijn nog een aantal andere handige opties die dit tot een enorm interessant hulpmiddel maken. Je kunt Predator zo instellen dat het op bepaalde intervallen controleert of de stick nog aanwezig is. Het is mogelijk een alarm in te stellen dat afgaat als onbevoegden op je laptop proberen te komen en het tooltje houdt activiteiten bij in een logbestand.

Wij verwijzen je hier naar de gratis versie van Predator (zie hier het verschil met de betaalde versie), maar doorsnee gebruikers hebben meer dan genoeg aan de onbetaalde variant. Predator is zowel geschikt voor 32-bit en 64-bit machines. De afzonderlijke versies vindt je terug op de downloadpagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business