Nieuws

Video: Galaxy Note 10.1 in actie

Een lid van het XDA-ontwikkelaarsforum heeft een vroeg exemplaar van de Galaxy Note 10.1 weten bemachtigen en plaatste een videoreview online.

De Galaxy Note 10.1 wordt de grote tabletbroer van de gelijknamige smartphone. Van de reguliere Note, die omwille van zijn grote scherm soms smalend een ‘phablet’ (phone + tablet) wordt genoemd, heeft Samsung naar eigen zeggen al meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht.

Vier in plaats van twee rekenkernen
De Zuid-Koreaanse elektronicareus kondigde de tabletversie eerder dit jaar aan tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De specificaties die Samsung toen meegaf werden echter al snel overschaduwd door nieuwe toestellen van de concurrentie. Samsung kon niet onderdoen en trok terug naar de tekentafel, onder meer om de dualcore-cpu van de Note 10.1 te vervangen door een quadcore.

[related_article id=”161563″]

Een exemplaar van de herziene Galaxy Note 10.1 kwam in handen van XDA-forumlid floiancu en hij plaatste een video-review van de tablet en de meegeleverde Photoshop Touch-app op YouTube. Wanneer de Galaxy Note 10.1 op de markt komt en wat hij gaat kosten is nog niet bekend. Ook is het niet zeker dat de versie in de review de definitieve is.

Specs
Het exemplaar in de review beschikt over een 10.1 inch-scherm (800 x1280 pixels) en een 1.4 GHz-processor die je waarschijnlijk ook in de Samsung Galaxy S III terugvindt.  Daarnaast heeft de Note 10.1 een opbergvak voor de S-pen, het pennetje dat Samsung meelevert. De Note 10.1 die Samsung tijdens het MWC voorstelde bood geen plaats aan de stylus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business