Nieuws

Facebook opent App Center

Facebook opent zijn eigen applicatiewinkel, het App Center, in de Verenigde Staten. De rest van de wereld komt in de komende weken aan bod.

Facebook kondigde het App Center in mei aan. Bij de lancering in de Verenigde Staten eind vorige week waren meer dan 600 apps beschikbaar, waaronder Pinterest, Draw Something en Nike +GPS. De sociale netwerksite belooft het App Center in de komende weken naar de rest van de wereld uit te rollen maar je kunt het ook al bereiken via deze rechtstreekse link.

Voor desktop en mobiel
Het App Center is zowel via de Facebook-website, de mobiele website als de mobiele Facebook-app toegankelijk. Ook kun je via je desktop apps op je smartphone krijgen met de optie "Send to Mobile".

De softwarewinkel geeft aanbevelingen op basis van je voorkeuren en laat apps zien die door jouw vrienden worden gebruikt. Dat kunnen spelletjes zijn, apps voor je Timeline, plug-ins van andere websites, apps voor je Android of iPhone … Voor die laatste twee platformen biedt Facebook zelf geen downloads aan maar wijst het door naar respectievelijk de Google Play Store en Apples App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business