Naar goede gewoonte heeft Google vlak voor de lancering van een nieuwe Android-versie een standbeeld opgetrokken in de voortuin van zijn hoofdkantoor. Het Jelly Bean-standbeeld stelt een doorschijnend Android-robotje voor dat gevuld is met snoepjes van het type "jelly bean". Het Jelly Bean-monument staat er broederlijk naast dat van Ice Cream Sandwich (Android 4.0), Honeycomb […]


Naar goede gewoonte heeft Google vlak voor de lancering van een nieuwe Android-versie een standbeeld opgetrokken in de voortuin van zijn hoofdkantoor.

Het Jelly Bean-standbeeld stelt een doorschijnend Android-robotje voor dat gevuld is met snoepjes van het type "jelly bean". Het Jelly Bean-monument staat er broederlijk naast dat van Ice Cream Sandwich (Android 4.0), Honeycomb (Android 3.0), Gingerbread (Android 2.3), Froyo (Android 2.2), Eclair (Android 2.0), Donut (Android 1.6) en Cupcake (Android 1.5). Welk versienummer Android Jelly Bean krijgt staat nog niet vast. Het gaat tussen Android 4.1 en Android 5.0.

Googles jaarlijkse I/O-conferentie start vanavond om half zeven onze tijd. Naast Android Jelly Bean gaat Google er waarschijnlijk een zelfontwerpen tablet onthullen met de naam Nexus 7.


[related_article id=”158901″]