Ooit een Nintendo DS (of één van de varianten ervan) vast gehad? Dan zal deze app je sowieso bekend voorkomen. Cubie Messenger is een alternatief voor WhatsApp, de chatapp die inmiddels wereldwijd bekend staat met zijn online berichtendienst als alternatief voor SMS. Met Cubie Messenger kan je, net zoals bij WhatsApp en eBuddy XMS, berichten […]

Ooit een Nintendo DS (of één van de varianten ervan) vast gehad? Dan zal deze app je sowieso bekend voorkomen.

Cubie Messenger is een alternatief voor WhatsApp, de chatapp die inmiddels wereldwijd bekend staat met zijn online berichtendienst als alternatief voor SMS. Met Cubie Messenger kan je, net zoals bij WhatsApp en eBuddy XMS, berichten uitwisselen via het internet.

Wat de app zo speciaal maakt is dat je tekeningen kan verzenden naar elkaar. De app biedt ook de mogelijkheid om creaties te delen met andere apps, zoals Halftone, Dropbox en Camera+. Verder kan je foto’s of gesproken boodschappen delen en kan je een groepsgesprek starten met maximaal 100 deelnemers.

 

Cubie Messenger is gratis beschikbaar voor Android in de Google Play Store, en voor iOS in de Apple App Store. Je meesterwerken mag je bij het delen via Instagram ook met ons delen door @zdnet_be te vermelden.

Cubie Messenger: sms met tekeningen Cubie Messenger: sms met tekeningen Cubie Messenger: sms met tekeningen
Cubie Messenger: sms met tekeningen Cubie Messenger: sms met tekeningen Cubie Messenger: sms met tekeningen