Nieuws

Vogels afschieten in zomeromgeving

Elke week geeft Apple in de App Store een app gratis weg. Deze week is dat Angry Birds Seasons.

Angry Birds Seasons is een spel rond de populaire game-reeks Angry Birds, waarvan onlangs nog een Facebook-versie verscheen.  Seasons was een eerste spin-off van het oorspronkelijke Angry Birds en krijgt bij speciale gelegenheden, zoals Valentijn, Halloween of – zoals de naam het zegt – een nieuw seizoen een update met extra levels.

In Angry Birds Seasons kan je, net zoals in het originele Angry Birds, boze vogels afvuren op eierstelende groene varkens. De varkens proberen hun fort te verdedigen. In elk level is het de bedoeling om de varkens weg te drijven uit hun kamp door het te vernietigen, en op het einde van een hoofdstuk krijg je de kans om de koning der varkens aan te pakken.

[related_article id=”161563″]

De afgelopen twee jaar verschenen er al heel wat bijkomende levels. Zo zijn er in 2012 levels bijgekomen rond Halloween, Valentijn, het Chinese Nieuwjaar, Kerstmis en als laatste de zomer met het levelpack ‘Piglantis’ in het thema van de verzonken stad Atlantis. Voor 2011 was dat het Maanfestival in China, de zomer, Pasen, St. Patrick’s Day, Valentijn, Kerstmis en Halloween. Hierbij valt op te merken dat een Angry Birds-jaar met Halloween start.

Angry Birds Seasons is deze week nog gratis te downloaden uit de Apple App Store. Normaal kost deze app 0,79 euro. Ook voor Android is Angry Birds Seasons gratis te downloaden uit de Google Play Store, maar krijg je wel advertenties te zien. Verder is Angry Birds Seasons beschikbaar voor Symbian in de Nokia OVI-store en op BlackBerry App World.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business