Nieuws

Gratis videobewerker op je smartphone

Naast Apple’s eigen iMovie zijn er nog voldoende alternatieven om video te bewerken op iOS. Splice is daar een goed voorbeeld van.

Met Splice kan je eenvoudig video’s bewerken. De gratis versie laat advertenties zien, die je met een in-app aankoop kan uitschaken voor 2,99 euro.  Je kan ook onmiddellijk ‘Splice Pro’ kopen om van de advertenties verlost te zijn, maar dat zal je ook 2,99 euro kosten. Verder kan je in de app nog een hele resem andere uitbreidingen kopen zoals effecten, kaders, filters en geluiden.

De werking van Splice is net zo eenvoudig als die van iMovie: je maakt een nieuw project, kiest een titel en begint bestaande multimediabestanden toe te voegen uit je camerarol en iPod-applicatie.

[related_article id=”161563″]

Nog een voordeel van Splice is de snelheid: Splice is een pak sneller dan andere apps zoals Reeldirector en zelfs bijna even snel als iMovie.

Op YouTube tenslotte vind je verscheidene tutorials en tips om de app beter te leren kennen.

Splice is te downloaden in de Apple App store en is gratis, mits je de advertenties er bij neemt. Wil je geen advertenties, dan zal je 2,99 euro moeten ophoesten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business