Nieuws

TweetDeck wordt makkelijker te bedienen

De populaire beheerder voor Twitter, TweetDeck, krijgt verbeteringen voor mensen die het programma elke dag intensief gebruiken. En dat was nodig ook.

Een van de problemen van de voorgaande versie van TweetDeck was het kolommenbeheer. Ervaren twitteraars kwamen om al snel in de kolommen en het was niet eenvoudig om snel naar de juiste te springen. Met een nieuw neerklapmenu bovenaan kun je snel uit een lijst kiezen en jezelf heel wat klikwerk besparen. Bovendien kun je via dit menu je kolommen opnieuw ordenen.

[download_file]


Daarnaast is het mogelijk voor gebruikers met een trackpad om soepel door kolommen heen te bladeren, wat een welkome afwisseling is voor veel notebookgebruikers.

Ook als je meer wilt doen met tweets biedt TweetDeck nu een extra menu, dat je vindt door te klikken op het meest rechtse symbool binnenin een bericht. Je krijgt nu een contextmenu te zien dat veel weg heeft van die in de Windows Verkenner, waarmee je gebruikers aan lijsten kunt toevoegen of een tweet kunt wissen.

De nieuwe menu’s komen wat knullig over en zijn niet helemaal in dezelfde visuele stijl gemaakt als de hoofdapplicatie. Toch zijn dit welkome veranderingen voor de vele vaste gebruikers die voortdurend afhankelijk zijn van TweetDeck voor hun dagelijkse portie instant-nieuws.

De nieuwe TweetDeck is beschikbaar in de browser, Mac OS X en Windows. Wij bieden je hier een downloadlink naar de Windows-versie. De nieuwe Mac-versie wordt binnenkort in de App Store verwacht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business