Nieuws

Monitor je applicaties

Monitor je applicaties

Kiwi Application Monitor geef je op allerlei manieren meer greep op je applicaties. De tool monitort namelijk allerlei facetten van geselecteerde toepassingen en je kan bovendien aangeven wat er moet gebeuren indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan.
De werking is eigenlijk eenvoudig. Je tikt de naam van de toepassing in die je wil monitoren of je verwijst vanuit Kiwi Application Monitor naar een overzicht van de actieve processen en duidt hierin de gewenste applicatie aan.
Zodra je een toepassing hebt toegevoegd, noteert de tool onder meer hoelang die actief is, hoeveel geheugen en cpu-tijd die aanspreekt, enz. en houdt die daar ook op langere termijn statistieken van bij.

Interessanter wordt het als je hieraan bepaalde voorwaarden koppelt. Zo bijvoorbeeld kan je een pop-upvenster laten opduiken zodra je een bepaalde tijd met die applicatie bezig bent of wanneer die een ingestelde hoeveelheid geheugen overschrijdt. Of je laat de toepassing (of de pc) in zo’n geval automatisch afsluiten. Het is eveneens mogelijk een andere toepassing op te starten zodra deze applicatie wordt opgestart of afgesloten.

[download_file]

Er is verder nog een rubriek met ‘advanced rules’, waarin je nog heel wat meer voorwaarden en acties kan vastleggen, maar jammer genoeg zijn die voorbehouden aan de commerciële Pro-versie. Dat geldt trouwens ook voor een heel aantal statistieken.

Ten slotte bevat Kiwi Application Monitor nog een service-, proces- en opstartbeheerder, maar die bieden weinig voordelen ten overstaan van de standaardmodules in Windows zelf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business