Nieuws

Je filmbibliotheek makkelijk beheren

Heb jij ook een filmbibliotheek waarbij je de bomen niet meer door het bos kan zien? Geen nood, My Movies helpt je op weg!

My Movies is een app voor iOS en Android, maar is ook beschikbaar als Windows- en OSX-applicatie. Zo kan je overal je films beheren. My Movies springt slim met de films om: je kan de barcode inscannen of de titel intypen. De rest wordt automatisch aangevuld.

De app is vooral handig om bij te houden welke films je onlangs zelf nog gezien hebt, en welke films je uitleende aan vrienden. Zo gaat er nooit meer een film verloren .

[related_article id=”161563″]

My Movies for iPhone, My Movies for Android en My Movies for iPad (niet gratis) zijn beschikbaar in de applicatiewinkels. Wil je My Movies voor Windows Media Center, Windows 7 of Mac OSX? Dan kan je terecht op de website van My Movies.

De iOS- en Androidversies bestaan ook in een Pro versie. Bij ‘free’ ben je beperkt tot 50 films. Die beperking is weggehaald in de Pro-versie. Die vind je hier: de iOS-versie (Pro, 3,99 euro) of de Android-versie (Pro, 4,99 euro).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business