Nieuws

Opvolger Samsung Galaxy Note eind deze maand

Samsung heeft een evenement gepland voor 29 augustus. Hoogst waarschijnlijk komt het bedrijf met een opvolger voor de semi-tablet Galaxy Note.

De Galaxy Note is eigenlijk een tablet. Of nee, toch een smartphone. Eerlijk gezegd weten we het hier op de redactie niet zo goed meer. Met z’n 5,3 inch is het in elk geval één van de grootste smartphones op de markt.

Maar daar komt mogelijk verandering in: op 29 augustus, twee dagen voor de start van IFA in Berlijn, heeft Samsung een event gepland.

[related_article id=”161563″]

Volgens Zuid-Koreaanse bronnen komt de opvolger van de Galaxy Note met een 5,5” “onbreekbaar” scherm, een betere camera en snellere processor.

Onverwacht komt deze aankondiging niet: het gebeurt wel vaker dat bedrijven elkaar te snel af willen zijn: zo kwam Google totaal onverwacht met een persconferentie over Google Maps enkele dagen voordat Apple iOS 6 met eigen Maps zou voorstellen.

Ditmaal is het dus Samsung, die 2 weken voor het vermoedelijke Apple-evenement nog snel een nieuw vlaggenschip wil aankondigen.

Samsung heeft tussen april en juni 50,5 miljoen smartphones verkocht. Dat is bijna dubbel zoveel dan Apple’s smartphoneverkoop: in dezelfde periode dit jaar gingen er 26 miljoen iPhones over de toonbank.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business