Nieuws

Deze week: snel internet in België en Windows 8 gekraakt

Als downloaden een olympische discipline was, dan haalde België een negende plaats. Zuid-Korea, Japan en Hong Kong domineren de lijst met respectievelijk 15,7 Mbps, 10,9 Mbps en 9,3 Mbps. Nederland staat op een vierde plaats met 8,8 megabit per seconde.

Het heeft niet lang geduurd: de beveiliging van Windows 8 zou gekraakt zijn. Een onbekende hacker heeft laten weten dat de eerder gelekte RTM-versie illegaal geactiveerd kan worden.

Een nieuwe bètaversie van Apple’s mobiele besturingssysteem betekent meestal ontdekkingen over een nieuw toestel. Dat is ook het geval bij iOS6 bèta 4. In de software zijn sporen te vinden van de nieuwe kleinere dockconnector met negen pinnen.

Nog dit jaar rollen zowel Belgacom als Mobistar hun 4G mobiele datanetwerken uit. We waren benieuwd naar de down- en uploadsnelheden die je mag verwachten op een 4G netwerk en gingen testen.

Gebruikers van Apple’s laatste OS-update Mountain Lion melden een sterk verminderde batterijduur op Macbook Pro- en Macbook Air-systemen. Toeval, of is er echt wat aan de hand?

Back-ups zijn een noodzakelijk kwaad. Niemand doet het graag, maar iedereen weet dat het nodig is. Auslogics BitReplica is een typische set-and-forget-tool. Je stelt alle gewenste back-ups eenmaal in en hoeft er in principe niet meer naar om te zien.

Microsoft heeft Windows Essentials 2012 vrijgegeven. Het softwarepakket bevat Windows Live Messenger, Movie Maker, Photo Viewer, Mail, Family Safety, een outlook connector en nog andere Windows Live-diensten, is nu geoptimaliseerd voor Windows 8.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business