Nieuws

Kooptip: HDMI-stick met Android voor 69,95 euro bij iBood

Ze worden steeds populairder, de HDMI-sticks die je kunt inpluggen op de HDMI-aansluiting van je televisietoestel. Hierdoor maak je van je tv een echte smart tv zonder een nieuw toestel aan te schaffen. Aanbiedingensite iBood heeft vandaag een dergelijk apparaatje in de aanbieding voor € 69,95.

AK MK802+
De AK MK802+ is een HDMI-stick die draait op Android 4.0 en wordt volgens de makers de kleinste draagbare PC ooit genoemd. Met een Allwinner A10 processor met 1,5 GHz, 1GB aan geheugen en 4GB om gegevens op te slaan, kun je zonder problemen surfen op het web, video’s afspelen en natuurlijk veel meer. Daarnaast staat de Google Play Store geïnstalleerd op het apparaat en kun je een groot deel van de applicaties die je kent van je smartphone of tablet ook op je televisietoestel gebruiken. Meer informatie over de AK MK802+ kun je hier terugvinden.

Aanschaffen
iBood is een dagaanbiedingensite en deze aanbieding is dan uiteraard ook slechts één dag geldig. De AK MK802+ is alleen vandaag te koop voor € 69,95 op de website van iBood. Dus wil je voor niet al teveel geld van je tv een smart tv maken, dan is dit natuurlijk de uitgelezen kans.

[related_article id=”152275″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business