Nieuws

Mobistar gooit Mjölnir naar Mobile Vikings

Mobistar lanceert vanaf 20 augustus twee nieuwe tariefformules die de concurrentie aan moeten gaan met Mobile Vikings en Proximus Generation Connect.

Het aanbod van Mobistar lijkt sterk op het aanbod dat zowel Generation Connect en Mobile Vikings aanbieden: voor vijftien euro per maand, prepaid, krijg je 1.000 sms-berichten, 2GB mobiel internet in België en 60 belminuten.

Voor de SMS’ers is er een formule waarbij je twintig euro betaalt. Dan krijg je ook 2GB mobiel internet, 80 belminuten en 5.000 sms-berichten.

[related_article id=”161563″]

Ter vergelijking: Bij Proximus Generation Connect krijg je 2000 SMS-berichten, 2GB mobiel internet en krijg je evenzeer 80 belminuten. Bij Mobile Vikings krijg je voor vijftien euro dan weer 2GB data, 2000 sms-berichten en 62 belminuten. Mobile Vikings heeft geen tariefformule van twintig euro.

Een voordeel van Mobistar ten opzichte van het superieure netwerk van Proximus en de superieure helpdesk bij Mobile Vikings is Visual Voicemail en het aantal sms-berichten dat je krijgt bij de formule van twintig euro.

Visual Voicemail is een dienst voor iPhone-gebruikers waarbij men door de voicemail-inbox kan bladeren op het toestel zelf, en bericht per bericht kan beluisteren zonder door keuzemenu’s te moeten. Deze dienst is vooralsnog enkel bij Mobistar beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business