Nieuws

Concerten en optredens in de buurt

Er is binnen 3 maanden een festival bij jou in de buurt, maar je kent de line-up niet? Even checken wat er in het lokale Cultureel Centrum volgende week speelt of meer geïnteresseerd in het volgende optreden van je lievelingsartiest? Geen probleem, er bestaat een app voor!

ConcertWall geeft je na installatie direct bij het opstarten van de app een lijstje van evenementlocaties in je buurt en het eerstvolgende optreden of concert. Verder kan je zoeken op artiest, locatie of evenement.

Vanuit de app kan je ook rechtstreeks aanduiden of je aanwezig zal zijn, zoals bij Facebook-evenementen, en kan je ook het evenement rechtstreeks in je agenda plaatsen zodat je het zeker niet vergeet.

[related_article id=”161563″]

Alle informatie komt van Last.fm, een online dienst die al een tiental jaar actief bezig is met muziek. De databank met evenementen is dan ook vrij volledig. Bij sommige festivals is zelfs de volledige line-up te bekijken. Zo kregen wij direct een lijst met alle artiesten die aanwezig zullen zijn op Sunset Festival, een festival op een goede 7 kilometer van onze redactie eind september.

ConcertWall is gratis beschikbaar in de Apple App Store.



Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business