Nieuws

De Lijn op je smartphone

Met de bus naar de andere kant van het land? Het is bijna niet te doen. Maar met behulp van De Lijn voor je iDevice moet het toch lukken.

De Lijn heet ze, de app van de gelijknamige vervoersmaatschappij. Als dagelijkse pendelaar krijg je real-time informatie over waar de bus zich bevindt, maar ook als toerist in eigen land kan de app van pas komen.

Zo kan je je favoriete bushaltes opslaan in de app – perron 26 aan het station, of bushalte Hoekske bij jou om de hoek. Hiervan krijg je dan de meest recente doorkomsten van alle buslijnen die de halte bedienen.

[related_article id=”161563″]

Ook handig is de routeplanner: van Gent naar Hasselt of van Blankenberge naar Brussel gaat nu zonder problemen: de app stelt je enkele routes voor en je neemt diegene die het best voor je past.

De Lijn heeft al een groot deel van zijn bussen uitgerust met trackers. Zo weet de app hoe lang het nog duurt voordat de bus aan de halte komt, of hoe lang je nog onderweg bent.

De app is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Er bestaat ook een versie voor Android en voor featurephones (en Windows Phone) is er een mobiele website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business