Nieuws

IFA 2012: Wij zijn aanwezig!

Jaarlijks zijn er enkele grote multimediabeurzen waar elke zichzelf respecterende redactie naartoe moet. Vandaag is dat de IFA, ofwel de Internationale FunkAusstellung.

IFA is een consumentenelektronicabeurs. Dat woord is een hele boterham (probeer het maar eens 10 keer snel na elkaar te zeggen!) maar het houdt niet meer of minder in dan alles wat werkt op stroom en je in een doorsnee huis kan vinden.

Zo zullen er op de IFA wasmachines, stofzuigers en elektrische tandenborstels tentoongesteld worden. Maar waar wij eerder in geïnteresseerd zijn zijn Tv’s, computers, tablets en smartphones.

Op dit ogenblik zitten Rowald en ikzelf op het vliegtuig richting Berlijn. Vanaf 12 uur zijn we aanwezig op de IFA.

De beurs zelf begint pas vrijdag, maar enkele grote bedrijven, waaronder Lenovo, Sony, Samsung en Intel zorgen alvast voor een warmmakertje met een persconferentie op woensdag en donderdag.

Ook onze collega’s van andere publicaties (FWD magazine en Androidworld) zullen ons bijstaan. Verwacht een stormvloed aan berichten en liveblogs.

Op vrijdag, wanneer de beurs opent voor het grote publiek, zullen we ook even aandacht besteden aan de kleinere bedrijven, de kleine pareltjes die misschien anders onopgemerkt blijven. Een lastige taak, want enkele honderden bedrijven stellen er hun elektronica ten toon.

Heb je zelf vragen of raad je een specifiek bedrijf aan dat minder bekend is? Laat het ons zeker weten via @zdnet_be op Twitter.

Vanaf woensdagnamiddag 29 augustus 2012, in woord en beeld, vanaf IFA 2012.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business