Nieuws

ZDNet-leeslijst: Vaarwel PayPal en kattenliefde

We lezen wel vaker over ondernemers die wanhopig worden van het gedrag van betaaldienst PayPal, maar de ondernemer in het hieronder vermelde artikel zat het allemaal zo hoog, dat hij een exitstrategie op poten zette.

Een andere aanrader in deze leeslijst is een essay over de toekomst van de smartphone in de maatschappij, die volgens IEEE Spectrum alleen nog maar meer invloed gaat winnen in de komende decennia.

We stellen het op prijs als je ons de juweeltjes doorstuurt die we zelf over het hoofd zagen. Zolang het maar op de een of andere manier met technologie te maken heeft, zijn we al tevreden. Tip ons op redactie@zdnet.be.

Fratsen van Samsung
Tijdens de techbeurs IFA in Berlijn kwam Samsung in opspraak nadat het een blogger dwong om in bedrijfspolo zijn producten te promoten. Want anders: geen vliegticket of hotel. En het is niet de eerste keer, lezen we via dit verslag van de Olympische Spelen in Londen.

[related_article id=”158901″]

De charme van online kattenvideo’s
Waarom zijn we toch zo verslaafd aan schattige video’s van katten die gekke dingen doen op het internet? Wired probeert er achter te komen.

Twitter: de Guus Geluk van techland
Het kan niet op voor Twitter. Terwijl Facebook en Groupon worstelen met boze aandeelhouders, groeit de microblogsite rustig door. Maar eeuwig geluk bestaat niet.

Adieu PayPal!
PayPal staat steeds meer bekend als een bedrijf dat zijn klanten schoffeert en negeert. Deze ondernemer had er genoeg van en bedacht een ontsnappingsplan.

Hoe Google kaarten bouwt
Kijkje in de keuken van de Google-kaartendienst die op dagelijkse basis massa’s informatie toevoegt aan een van de meestgebruikte interactieve atlassen ter wereld.

Achter Skype aan
Viber komt uit Wit-Rusland en heeft het in zich om een reuzendoder te worden. Het wil achter Skype aan, de huidige standaard van VoIP-telefonie.

Generatie smartphone
Dacht je dat de smartphone vandaag de dag het alledaagse leven heeft opgeëist ? Wacht maar tot de babies van nu zijn opgegroeid. Een toekomstvisie van IEEE Spectrum.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business