Nieuws

Apple iPhone 5: Wat kun je verwachten?

Naar alle verwachting zal Apple vanavond in de Verenigde Staten zijn nieuwe productreeks voorstellen. Het evenement start om 19u.

Het bedrijf van wijlen Steve Jobs zal naar alle verwachting een nieuwe iPhone aankondigen, de iPhone 5. Verder zal iOS 6 waarschijnlijk uit bèta gehaald worden en mogen we mogelijk een nieuwe reeks iPods verwachten.

De aankondiging komt 11 maanden na de lancering van de iPhone 4S. De iPhone 5 zal volgens de geruchten een nieuw design krijgen met een vier inch scherm, een kleinere dock-connector en snellere processor.

[related_article id=”158256″]

Volgens 9to5mac zal Apple verder nog enkele nieuwe accessoires voorstellen. Zo zal de kleinere dock-connector met bijbehorende kabel onder de naam ‘Lightning’ (bliksem) over de toonbank gaan, zal Apple nieuwe oortjes gaan verkopen onder de naam ‘Earpod’ en zal er een voorlopig onbekend accessoire voor de iPod verkocht worden met de naam ‘Loop’.

9to5mac zegt verder dat er een nieuwe iPod shuffle zal voorgesteld worden die nog steeds 2GB opslag aan boord heeft.

Of we inderdaad een Loop, Earpod en Lightning mogen verwachten vanavond valt nog af te wachten. Om 19u zullen we het allemaal te weten komen.

Houd vanavond zeker ZDNet in het oog: wij brengen vanavond verslag uit van alle nieuwigheden die het bedrijf in Cupertino in petto heeft.

Voor diegenen die liever kijken: er is helaas geen livestream beschikbaar. Enkele blogs en nieuwssites zullen wel een vodcast live uitzenden: een podcast met enkele gasten in de vorm van een videostream.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business