Nieuws

De adapter van 29 euro die je onmiddellijk zal kopen

Voordelen
Klein
Noodzakelijk
Het werkt
Nadelen
Kon vermeden worden met Micro-USB
Veel te duur
Klein, maar niet klein genoeg voor enkele tight-fit accessoires
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Een noodzakelijk kwaad voor kopers van eerdere iPods en iPhones, tegen een veel te hoge prijs. Het is wachten op adapters van derden die iets betaalbaarder zijn, maar voorlopig moeten early adopters het hiermee stellen.

Weg met het oude, we verwelkomen het nieuwe… en een nieuwe adapter zodat we het oude kunnen blijven gebruiken.

Het was zeker geen geheim dat de iPhone 5 een nieuwe dock-connector zou krijgen. De nieuwe Lightning-connector is tachtig procent kleiner. Oudere iPhones gebruikten de iPod 30-pins connector die in 2003 op de markt kwam.

Helaas betekent dat ook dat alle toestellen met een 30-pins connector, zoals auto’s, speakerdocks en carkits, het niet meer doen. Deze adapter past je oude toestel aan.

Volgens de Apple-website ondersteunt de adapter audio-uit, USB-audio en synchroniseren/opladen van je gloednieuwe iPod of iPhone. Video-uitvoer is helaas niet meer ondersteund, en niet elk accessoire zal met de adapter werken. Je zal hoedanook in sommige gevallen toch een nieuwe versie van je accessoire moeten kopen.

De Apple Lightning Adapter kost 29 euro in de winkel en de online Apple Store. Studenten krijgen een korting van – let op – 2,38 euro(!) bij aankoop van het tussenstukje in de online Apple Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business