Nieuws

Blinq: foto’s delen zonder uploaden

Fotoportalen zijn erg handig, maar niet iedereen wil zijn foto’s aan de hele wereld tonen. Met Blinq deel je afbeeldingen privé, zonder uploaden, en geeft ze weer in browser of op de iPhone/iPad.

Met Blinq verander je je Windows-pc in een fotoserver, zodat je grotere fotoverzamelingen zonder uploads kunt laten zien aan de mensen die je ze wilt tonen.

[download_file]

Je installeert daarvoor een simpele web client, maakt een gebruikersaccount aan, waarna je de mappen op je harde schijf selecteert die je wilt delen. Je kunt daarbij meerdere computers toevoegen aan een enkele account, al moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat die computers draaien als je foto’s wilt laten zien.

Als eenmaal alles is ingesteld, kun je de foto’s binnen elke browser bekijken, of via de speciale iOS-app die Blinq beschikbaar stelt. Je kunt binnen de online interface vrienden uitnodigen en specifieke foto’s selecteren die je ze wilt laten zien.

Blinq is beschikbaar voor Mac en Windows, maar in deze download bieden we je de Windows-versie aan. Andere versies kun je vinden op deze downloadpagina.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business