Nieuws

PlayStation lanceert mobiele gamedienst

PlayStation lanceert de mobiele gamedienst PlayStation Mobile. De dienst biedt een assortiment mobiele spelletjes voor de PlayStation Vita, maar ook voor mobiele toestellen met het PlayStation certificaat. Het gaat dan meer bepaald om de Sony Xperia toestellen en de HTC One S, V en X.

Eigenaars van een PlayStation Vita of een gecertificeerde smartphone of tablet, kunnen vanaf nu mobiele spellen kopen uit de PlayStation Store. Op de PS Vita verschijnt een nieuwe tab in de PS Store. Wie een smartphone of tablet gebruikt, kan spellen kopen via de “PlayStation Mobile for Android”-app. Alles wat je nodig hebt is een Sony Entertainment Network account en een compatibel toestel.


Er is al een heel gamma aan spellen beschikbaar, verspreid over verschillende spelgenres zoals avonturen-, actie-, sport- en puzzelgames. Een volledige lijst van spellen die momenteel worden aangeboden vind je hier.

De prijzen voor de mobiele spellen liggen tussen 0,50 euro en 12,99 euro. Wanneer je een spel hebt gekocht, kan je het op maximaal drie verschillende toestellen activeren en spelen.

Momenteel is de dienst beschikbaar in Japan, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Australië. Meer landen zullen later aan de lijst worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business