Nieuws

Borderlands 2: Oneindig vermakelijke shooter

Borderlands 2 verbetert wat zijn voorganger al kon: vermaken met humor, afwisseling en spetterende actie.

Een actieavontuur dat zich ergens op een wetteloze planeet aan de rand van het gekende melkwegstelsel afspeelt. Rollenspelelementen die zwaar doorwegen op de shootergameplay. En een naar comicbooks hintende, handgetekende visuele stijl.

Borderlands 2 brengt eigenlijk niets naar de keuken dat we niet al eerder proefden. Het brouwt daar echter een verdomd fris achtgangenmenu uit, waar je na afloop voldaan zo snel mogelijk opnieuw een plek aan tafel doet reserveren.

[related_article id=”160734″]


Uit vier sterk verschillende avonturiers kies jij diegene van wie de speelstijl, huidige en toekomstige vaardigheden je het meeste boeien. Daarna ben je vertrokken voor een brutaal kronkelend verhaal dat het meer van zijn hilarisch psychopathische personages en variatie in missies moet hebben dan van zijn plot.

Het schier oneindige aantal wapens, de genadeloos besmettelijke koorts naar buit en de upgrades die zich onmiddellijk op het terrein laten voelen, maken dat je gegarandeerd tot aan de finale speelt.


Een klus die makkelijk twintig tot dertig uur in beslag neemt, zelfs wanneer je de meeste optionele queesten uit de weg gaat. Iets wat we je ten stelligste afraden, want telkens wanneer de routine zijn saaie kop opsteekt, doet een of andere geschifte monoloog die snel vergeten.


Applaus ook voor de elegante manier waarop talloze grote en kleine struikelblokken of irritaties worden ontweken of geneutraliseerd. En laat je niets wijsmaken door de promo die roept dat deze game gemaakt werd om samen met anderen te spelen. In je eentje is het net zo leuk.

www.borderlands2.com
Prijs: €59,99 (PS3)
Ook op Xbox 360 en pc
Score: 5 op 5

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business