Nieuws

Bluetooth-adapter omzeilt kabelmiserie iPhone 5

Sinds de komst van de iPhone 5 en zijn nieuwe Lightning-aansluiting zitten veel accessoirefabrikanten met hun handen in het haar. Nochtans bestaan er elegante oplossingen.

Zo ook Auris, een adaptertje van dertig euro dat afkomstig is van de crowdfunding-website KickStarter. Auris heeft ongeveer de afmetingen van de 30-pins naar Lightning-adapter die Apple verkoopt, maar heeft één fundamenteel verschil: de adapter maakt geen gebruik van de Lightning-aansluiting, maar van Bluetooth 4.0.

[related_article id=”161563″]

Hiermee kan je quasi elke iPhone, iPod touch, iPad of zelfs Bluetooth-telefoon gebruiken om je iPhone-speakerdock aan te sturen.

De adapter is perfect voor iPhone-gebruikers die onlangs de nieuwe iPhone 5 gekocht hebben of voor iPhone-gebruikers die een hoesje willen gebruiken en een dock hebben dat nauw aansluit met de iPhone, zoals in sommige auto"s het geval is.

Auris kost dertig dollar, maar daar komt nog tien dollar verzendkosten bij. Dat brengt de totaalprijs op ongeveer dertig euro, de prijs van de officiële (bekabelde) Apple-adapter. Je kan ook onmiddelijk grotere hoeveelheden kopen: voor 2 Auris-adapters betaal je 53 euro inclusief verzendingskosten, voor vier adapters betaal je 96 euro en voor zes betaal je 141 euro.

Zie je het groots, dan kan je ineens een pakket kopen van honderd Auris-adapters voor net iets meer dan 1940 euro inclusief verzending (ofwel 19,4 euro per stuk).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business