Nieuws

Skype 6.0: Inloggen met je Facebook-account

Skype voor Windows 8 krijgt alle aandacht, maar net voor de lancering krijgt ook de desktopversie een grote update, met ondersteuning voor Facebook-login en het MSN-protocol.

Het is goed om te zien dat Microsoft heeft besloten om Windows 7-gebruikers van Skype niet in de steek te laten. Met deze update van het populaire VoIP-programma zien we naast een licht verbeterde interface enkele belangrijke wijzigingen opduiken.

[download_file]


Veruit de belangrijkste vernieuwing is dat je nu je Microsoft- of Facebook-account kunt gebruiken om je aan te melden bij het programma, zodat je niet meer verplicht bent om een Skype-account aan te maken.

[related_article id=”161452″]

Ook belangrijk is de nieuwe ondersteuning voor alle Microsoft-diensten, zoals het MSN-protocol. Je kunt Skype nu dus ook gebruiken om te chatten met je contacten op Hotmail/Outlook.com.

Uiteraard zijn we al bezig om Skype voor Windows 8 uit te proberen, maar voorlopig is dit veruit het meest relevante VoIP-programma voor Windows-gebruikers, met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Mac-gebruikers kunnen hier terecht; de Windows-versie vind je in dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business