Nieuws

Facebook vernieuwt vriendschapspagina’s

Facebook heeft zijn vriendschapspagina"s een grondige make-over gegeven. Een vrijwel onbekende functie die je meeneemt in de geschiedenis van je vriendschap met eender wie uit je Facebook-vrienden.

Het sociaal-netwerk wil mogelijk de functie in de schijnwerper plaatsen. Het idee, afkomstig uit een hack-a-thon, werd een jaar geleden geïntegreerd in Facebook. De pagina bestaat voor elke relatie die je hebt en voor elke post, foto of video die zowel jij als de andere persoon hebben gedeeld.

Als je in een relatie bent, en dat ook publiekelijk op Facebook zo hebt aangegeven, dan kan je de pagina raadplegen door naar facebook.com/us te surfen. Anders zal je op het profiel van een vriend of vriendin op "toon vriendschap" moeten klikken rechtsboven onder de timeline-foto.

Het lijkt er op dat Facebook enkel Timeline heeft toegevoegd aan de pagina"s, maar volgens Facebook moet de pagina het nog makkelijker maken om alle dingen die jij en je beste vriend(in) hebben gedeeld of gemeen hebben overzichtelijk weer te geven. Ook foto"s waarin jullie beide getagd zijn worden op deze pagina weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business