Nieuws

Tekken Tag Tournament 2: Aftikken en beuken

Voordelen
Strategie blijft belangrijk
Met vier man tegelijk Tekken spelen
Online of offline tegenstanders vinden
Nadelen
Grote nadruk op goede timing
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Tekken, de best verkopende vechtgame, laat tot vier spelers tegen elkaar strijden via regels die we kennen uit het showworstelen. Ouderwets plezier is gegarandeerd.

Street Fighter heeft de beste public relations en de slechtste verfilmingen. Dead or Alive gunt spelers de meeste ‘accidentele’ blikken op vrouwelijke slipjes en Soul Calibur gaat openlijk prat op de natuurlijkst deinende boezems ooit in een videogame.

Het is echter de Tekken-reeks die in het vechtgamegenre wereldwijd met de beste verkoopcijfers mag uitpakken. Toch ook niet onbelangrijk. De formule van deze vechtgames is haast klassiek te noemen. Twee exotische gladiatoren, elk bedreven in hun eigen unieke vechtstijl, proberen de gezondheidsbalk van de tegenstander zo snel mogelijk leeg te slaan en/of schoppen.

De Tag in deze tweede Tekken Tag Tournament-game staat echter voor de optie om twee deelnemers aan elke kant te laten aantreden. Zie dit als een variant op die slecht geacteerde Amerikaanse worstelmatchen, zij het veel brutaler, en het luistert ook naar een veel strakkere timing.


Een ongelukkig slachtoffer dat door twee, elkaar snel afwisselende tegenstanders met een vernietigende combo knock-out gemept wordt, is schering en inslag. Slimme wissels en weten wanneer de meest geschikte van jouw krijgers in de strijd te gooien, brengt nog meer tactiek naar een vechtgame, die daar voordien ook al niet verlegen om zat.

Het maakt overigens niet uit of je met twee spelers elk twee van die kemphanen voor je rekening neemt, of met vier spelers elk één. De game is zelfs voorzien op partijtjes van één versus twee, en garandeert ook daar een perfect uitgebalanceerde kans op winst voor beide kampen.


Wil je gewoon ouderwets één tegen één tekeergaan, dan kan dat ook. Tegen de computer, een online uitdager of de kameraad naast je in de zetel.

De prijs die we vermelden bij dit artikel is een adviesprijs. De kans is groot dat je deze game voor een lagere prijs kunt vinden dan vermeld.

aftikkencombogamesonlineontspanningtactiektekkentimingvechtspelworstelen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals