Nieuws

Post-its vastprikken op startscherm Windows 8

Maak een digitaal boodschappenlijstje en pin het vast op het startscherm van je Windows 8-laptop of je nieuwe Windows RT-tablet.

Een van de voordelen van het hebben van een nieuw Windows-toestel, is de mogeljkheid om gegevens te synchroniseren tussen apparaten die horen bij dezelfde Microsoft-account.

[download_file]

Een Windows Store-app die daar handig gebruik van maakt, is het eenvoudige Pin-A-Note. Het programmaatje maakt felgele tegels aan op het Windows-startscherm, waar je simpele boodschappen kunt toevoegen.

Pin-A-Note is op zichzelf een leuk concept, maar het komt nog wel verfijning tekort. Zo is het niet mogelijk om items op meerdere regels te zetten en zijn er in het geheel geen opties voor formattering of andere speciale tekst.

Wel is er een optie om plakbriefjes dubbel zo wijd te maken, waarna een nieuwe herinnering net zo veel plaats inneemt als een grote Windows 8-tegel.

Uiteraard zijn er meer geavanceerde manieren om taaklijstjes bij te houden als Pin-A-Note, maar deze tool is simpel en uitvoering en synchroniseert met alle Windows-toestellen die vasthangen aan een Microsoft-account.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business