Nieuws

Facebook maakt jaaroverzicht van jouw leven

Facebook heeft een jaaroverzicht gepubliceerd waarin de twintig belangrijkste zaken te zien zijn die in het afgelopen jaar in jouw leven gebeurd zijn.

Gebaseerd op het aantal likes en een eigen rangschikking van belangrijke zaken – zoals een timeline-activiteit waarop je aangeeft dat je een kind hebt gekregen, een auto hebt gekocht of bent verhuisd – schotelt Facebook je de hoogtepunten uit het afgelopen jaar voor.

Facebook-albums met veel foto"s en statusberichten met veel likes worden mogelijk ook opgenomen. Gebaseerd op al die gegevens toont Facebook je effectief de beste momenten uit 2012.

De functie, met als naam "Het jaar in vogelvlucht", kan bezocht worden via deze link. Leuk detail: je kan ook de overzichten van je vrienden raadplegen door achter https://www.facebook.com/yearinreview/ de naam van je vriend of vriendin te plaatsen. Een voorbeeld hiervan is https://www.facebook.com/yearinreview/bramvandeperre.

Ik krijg persoonlijk te zien dat ik verhuisd ben, een nieuwe job heb gevonden en (onder andere) op de IFA ben geweest in Berlijn. Ook weet Facebook me te zeggen dat ik begin 2012 een wagen heb gekocht en dat ik in juni aanwezig was op een festival waar ik enkele honderden foto"s nam.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business