Nieuws

Cadeautips voor gamers tot 16 jaar

De feestdagen komen er aan en dat betekent cadeautjestijd. Je jongere broer van 14 wil graag een videospel, maar met welk game doe je hem een plezier?

Deze vijf spellen zijn alvast geschikte kandidaten om onder de kerstboom te leggen.

Rayman Origins
Onvervalste suspense en cartooneske confrontaties worden in dit spel afgewisseld met het oplossen van heel verschillende, uitdagende, maar nooit onoverkomelijke puzzels.
PS3, X360, PC

[related_article id=”160734″]

The Last Story
The Last Story is een briljant rollenspel voor de Nintendo Wii. De luchtige jeugdboekinsteek neigt naar een Japanse versie van ‘The Chronicles of Narnia’ en is gekruid door de alsmaar diepere vechtgameplay.
Wii

Mario Party 9
Niet elk van de meer dan tachtig minigames in Mario Party 9 is even geïnspireerd, maar omdat ze zelden meer dan een minuut in beslag nemen, is er behalve een slechte verliezer maar heel weinig dat de gezelschapsspelpret kan bederven.
Wii

Need for Speed: Most Wanted
In deze game krijg je een grote stad als speeltuin voor je bolide. Je kan stunts doen, racen en verschillende missies tot een goed einde brengen. 
PS3, X360, PC

Dirt Showdown
Het maakt niet uit of snelheid, een gezonde vernielzucht of stijl jouw ding is wanneer je een stuur en gaspedalen onder de vingers krijgt; DiRT Showdown bezorgt je een uitdaging op maat. 
PS3, X360, PC

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business