Nieuws

ZDNet-leeslijst: Digitale trends 2013 en corruptie bij Wikipedia

Deze laatste leeslijst van 2012 staat in het teken van vooruitblikken. Nokia-baas Stephen Elop legt uit hoe hij Nokia er in 2013 weer bovenop gaat helpen en Fast Company doet een gooi naar de digitale trends van het volgende jaar.

Het meest verontrustende artikel in deze opsomming is een opkomende ‘trend’ van storingen bij online diensten, die noodgedwongen verbeteringen moeten doorvoeren zonder tijdelijk offline te gaan.

Heb je nog tips? Stuur ze naar redactie@zdnet.be

[related_article id=”158901″]

Spion in je broekzak
Smartphones zijn overal en opsporingsdiensten realizeren zich dat de combinatie van slimme telefoon en gsm-zendmasten de ideale combinatie is om een groot aantal burgers in de gaten te kunnen houden.

Googles vergeten sociale netwerk
Voordat Google+ op de proppen kwam, had de zoekmachine een puik sociaal netwerk in huis: Google Reader. Buzzfeed schrijft een kroniek over deze onderschatte online dienst.

Digitale trends 2013
Het was een turbulent jaar in tech, maar volgend jaar staat vast net zo veel te gebeuren. Fast Company durft het aan om de vijf trends van 2013 te voorspellen.

Nokia-baas zet de versnelling in
Nokia heeft nog heel wat vechtlust in zich, zo blijkt uit dit vraaggesprek met CEO Stephen Elop. Gaat de Finse telefoonmaker het redden volgend jaar?

Verrot van binnen?
Techsite The Register is de luis in de pels van Wikipedia. Het volgt de online encyclopedie al jaren op de voet en schrijft een samenvattend verhaal over sluipende corruptie binnen de organisatie.

Geprinte wapens
Het moment dat wapens kunnen worden geproduceerd met 3D-printers is dichtbij. TechCrunch vraagt zich af of moderne wetgeving wel opgewassen is tegen deze evolutie.

Storingen aan de lopende band
Online diensten werken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Omdat er geen tijd is voor onderhoud, steken de codeurs hun reparaties maar in de draaiende machine. En dat kan in de toekomst gaan leiden voor storingen, storingen en nog eens storingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business