Vision 2013: Capgemini

Kris Poté, Vice-President Marketing & Communication

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

Er zijn enkele trends duidelijk, maar geen is echt aloverheersend : beter beheer van informatiestromen (big data), sterkere integratie van systemen met een bovenlaag "business intelligence", zoeken naar de juiste prijs kwaliteitsverhouding bij het aanvatten van nieuwe IT projecten, en de verschuiving naar mobiele platformen. Onnodig gezegd dat het 4G netwerk daar een rol zal in spelen. En tenslotte gaan bedrijven zeker verder de richting ingaan van sociale media om hun klanten te bereiken en te overtuigen.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Voor Capgemini blijft de "collaborative business experience" de basis : op dialoog gebaseerde samenwerking met klanten en partners. We geloven dat voor complexe IT projecten teamwerk een absolute noodzaak is.

Innovatief maken we het verschil met duidelijke standpunten : offshore capaciteit is cruciaal, opleiding van onze eigen mensen in nieuwe technologieën blijft de hoeksteen van vernieuwing, en we doen alles met "niaque" (een Frans woord dat duidt op een "fighting or winning spirit").

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business