Vision 2013: Combell

Johan Dhaenens, CEO

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

De nood aan infrastuctuur in de cloud voor kritische applicaties zal blijven toenemen. Wat volgens ons daarom belangrijker zal worden, is de nood aan een betrouwbare partner die van a tot z de infrastuctuur in eigen handen heeft. Bepaalde applicaties zijn erg gevoelig voor storingen en kunnen dus niet gehost worden op een platform waar de oorsprong niet 100% duidelijk van is. Het zal dus onontbeerlijk worden om een betrouwbare partner te hebben die kennis van zaken heeft op een diepgaand niveau en snel expertise kan bieden wanneer dat nodig is.

Daarom moet de IT-partner in nauw overleg blijven met de klant en passende oplossingen zoeken voor langere termijn, als een verlengde van de eigen interne IT-dienst. Het taboe dat outsourcing betekent dat er minder werk of opportuniteiten zijn voor de eigen IT-dienst moeten we doorbreken, aangezien de cloud alsmaar meer functionaliteiten zal hebben maar daardoor ook complexer wordt. Er is dan nood aan een IT-partner die diepgaande kennis heeft.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Combell staat al sinds jaar en dag aan de voorlinie in de hostingwereld. Waar we oorspronkelijk begonnen zijn met het hosten van websites, zien we nu ook alsmaar meer aanverwante diensten die zeer bedrijfskritisch worden. Het hosten van zware applicaties, collaboratie binnen teams en professionele e-maildiensten: met Combell maken we het verschil doordat we de ervaring hebben om projecten tot een goed eind te brengen zonder de langetermijnvisie te vergeten.

Onze werknemers zijn specialisten in hun vak en kunnen daarom een echte meerwaarde bieden voor onze klanten. Door constante bijscholing, zowel intern als extern, kunnen we ook die pioniersrol blijven realiseren. Hierdoor kunnen we onze klanten ook Service Level Agreements aanbieden die uniek zijn in de markt en rechtstreeks intappen op onze brede kennis en know-how. We willen met onze klant samenwerken en nadenken over zijn toekomst, in alle openheid, maar vooral voor lange termijn. Dat is de unieke meerwaarde die Combell biedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business