Vision 2013: HP Belgium

Geert Kuijken, Cloud CTO

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

De doorbraak van cloud technologieën in de bedrijfswereld. Na de acceptatie van Software as a Service vanuit de public cloud voor bepaalde toepassingen (zoals burotica, mail, CRM…) volgt nu de "private cloud": grote en middelgrote bedrijven beginnen hun bestaande – grotendeels gevirtualiseerde – IT om te vormen naar een meer geautomatiseerde IT. Dit omvat het automatisch en transparant provisioneren van diensten aan de gebruikers via een service catalogus die centraal beheerd wordt door het IT departement.

Meer en meer zullen beheerders van IT omgevingen te maken krijgen met de noodzaak om eigen IT diensten en diensten over verschillende service providers heen gecontroleerd ter beschikking te stellen van hun gebruikers, de hele omgeving te monitoren en door te factureren aan de gebruikers in functie van hun verbruik.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Door IT gebruikers van grote en middelgrote bedrijven te helpen in het opzetten van een optimaal functionerende hybrid cloud omgeving aangepast aan de noden van de gebruikers. Dit door middel van een mix van eigen technologie en producten van partners, geïmplementeerd door eigen experts of specialisten uit ons partner netwerk, steeds in samenspraak met de klant, en in een datacenter naar keuze.

Tevens kunnen wij een verbinding voorzien naar externe public cloud leveranciers en naar de eigen HP Public Cloud Services, wiens capaciteit transparant kan worden ingezet in periodes waarin de eigen infrastructuur ontoereikend is, of voor kortdurende projecten. Ontwikkelingen in HP software zijn erop gericht zo een hybride omgeving als één geheel te manipuleren en te beheren vanuit één centraal dashboard.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business