Vision 2013: Interoute

Jan Dezutter, Sales Director Belux

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

De cloud gaat opnieuw dominant zijn omdat er een universele trend is om fysieke apparaten te vervangen door hun virtuele equivalenten. Voor IT-managers is de strijd om binnen de onderneming BYOD te verdedigen voorbij en ligt de uitdaging nu in het aanbieden van flexibiliteit en mobiliteit aan hun consumenten en dit zonder verlies aan prestaties.

Deze vereist een volledige verandering van IT en de manier waarop IT-managers denken over IT-infrastructuur. De oude wereld van op maat gemaakte netwerken en computers, verschillend in elk kantoor is gewoon onhoudbaar. in de nieuwe wereld gaat het om flexibele, mobiele werknemers te ondersteunen met een veilig BYOD beleid.

Om aan de vraag van een nieuwe IT-aanpak en een wendbare IT-infrastructuur te voldoen ben je afhankelijk van het netwerk. De recente golf van high profile acquisities van netwerkvirtualisatie bedrijven door EMC en Cisco tonen aan dat de dag waar computers en netwerken los van elkaar stonden, voor altijd voorbij is.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Het komende jaar is een opportuniteit voor Interoute. Het zal een uitdaging zijn voor degenen die nog steeds waarde leggen in het oude IT-services-model van mens en materieel intensieve IT-diensten. Die wereld gaat letterlijk verdwijnen in de cloud. Voor Interoute is de nieuwe wereld een wereld met tal van opportuniteiten, we lanceren nieuwe diensten die online toegankelijk zijn en bedrijven toelaten om te ontdekken, te evalueren, te ontwerpen en te implementeren. We verhogen onze eigen diensten met uitgebreide 3e partijen technologieën zodat  onze klanten hun volledige IT-infrastructuur kunnen bouwen met Interoute.

Als Interoute zullen we onze diensten ook aanbieden vanuit ons eigen computing platform VDC dat nauw is geïntegreerd in ons MPLS-core netwerk. 75% van alle nieuwe ontwikkelingen die vroeger eerder een toepssing zouden hebben op een fysieke machine, zullen nu geleverd worden als virtuele apparaten via onze eigen Appliance Marketplace – de Interoute CloudStore

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business