Vision 2013: Microsoft

Kris Vandermeulen, Product Marketing Manager Datacenter

[related_article id=”161452″]

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

2013 zal voornamelijk overheerst worden door nieuwe types devices, hybride applicaties, cloud en big data. Windows Server 2012 speelt hier perfect op in met de innovaties die gemaakt zijn in de volgende domeinen: servervirtualisatie, VDI, networking, identiteit en toegang, storage en – last but not least – het web- en applicatieplatform.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Wij zijn er van overtuigd dat de CloudOS visie rond Windows Server 2012 en Azure de perfecte aanpak is voor de noden van morgen. Windows Server 2012 met Hyper-V voorziet in een compleet virtualisatieplatform dat verhoogde schaalbaarheid en performance levert met een elastische en flexibele oplossing van het datacenter naar de cloud.

De Virtual Desktop Infrastructure in Windows Server 2012 zorgt ervoor dat gebruikers toegang hebben tot IT van bijna overal met populaire devices. Het biedt hen een rijke Windows-experience en zorgt tegelijk voor uitgebreide data-security en compliance. Windows Server 2012 biedt vele nieuwe en uitgebreide features die de complexiteit van netwerken verlagen. Hierdoor is het eenvoudiger om gebruikers te koppelen aan IT-middelen, uw datacenter en private clouds efficiënter te beheren, en uw infrastructuur eenvoudig te koppelen aan public cloud-services.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business