Vision 2013: Unit4 C-Logic

Rudy Steyaert, Managing director

(Advertorial)
 

Uw visie op 2013: welke IT-trends domineren het komende jaar?

Met je tablet in de Cloud! Wordt 2013 het jaar van die waarheid? Best mogelijk, anyplace, anytime, any device, het wordt alvast steeds concreter. Ook in de wereld van de administratieve software valt er aan die stijgende druk niet meer te ontkomen. Al moet de software ervoor op zijn kop, ‘tiles’ zullen het voortaan zijn. Tegelijk verwacht iedereen wel dat ook de klassieke installaties on premises vlotjes blijven doordraaien en blijven genieten van onze volle aandacht en feilloze ondersteuning.

Een mix van verschillende oplossingen door elkaar, met integratie en synchronisatie voorop, kondigt zich aan. Of je dat nu Cloud of SaaS of whatever noemt, dat maakt niks uit, de achterliggende service en continuïteit blijven de essentie. Laten we daarom vooral met beide voetjes op de grond blijven en niet te veel met onze kop in de ‘Clouds’ zitten wat dat betreft. Nuchterheid, ‘back to basics’, misschien een minder leuke, niet de meest hippe maar alvast zeer verdedigbare IT-trend voor 2013.

Hoe denkt u als bedrijf het innovatief verschil te maken in deze uitdagende tijden?

Windows 8 is een feit, of onze gebruikers ‘tiles’ nuttig vinden, onmiddellijk naar de prullenmand verwijzen of de hemel in prijzen, wij zullen er onze software moeten voor aanpassen. Innovatief kan je dat bezwaarlijk noemen, of je moet het achterna hollen van de innovaties van Microsoft daar ook onder klasseren, maar voor ons is het wel de realiteit. Als lokaal softwarehuis moeten we ons direct instellen op de industriestandaarden, op wat de (potentiële) gebruikers vragen. Dit marketingvraagstuk goed inschatten is voor een technisch ingestelde onderneming al innovatief op zich.

UNIT4 C-Logic profileert zich al vele jaren als ‘early adopter’ voor wat elektronische gegevensuitwisseling betreft. In 2013 zal elektronische facturatie daarin meer dan ooit centraal staan. Of we daar het verschil mee zullen maken valt te bezien, want er is nog veel evangelisatiewerk te verrichten. Wel genieten we nu al van een ruime voorsprong op dat vlak en daar bouwen we in 2013 gedetermineerd aan verder!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business