Nieuws

HolidayPirates: Ultieme app voor goedkoop reizen

Ook in 2013 zul je op je budget moeten letten. Maar je wilt toch op vakantie en dan komt een handige app als HolidayPirates uitstekend van pas.

Een van de grootste voordelen van het internet is en blijft het feit dat je niet meer langs hoeft bij het lokale reisbureau. Aan de hand van talloze vergelijkingssites stel je je ideale vakantie thuis samen op je laptop en zoek je naar voordelige last-minute vakanties.

Het is echter niet makkelijk om de laatste aanbiedingen op een centrale plek in de gaten te houden. Daar komt HolidayPirates om de hoek kijken, een iPhone- en Android-app die toegang heeft tot de gegevens van vliegvaartmaatschappijen, hotels, internationale busdiensten en autoverhuurbedrijven.


Als je de app eenmaal op je smartphone hebt, kun je filters instellen die je favoriete reisbestemming en budget bevatten. HolidayPirates bekijkt dagelijks de laatste deals en laat je met een notificatie weten wanneer een pakket beschikbaar is dat aan je eisen voldoet. Daar horen aanbiedingen voor vliegtickets bij, maar ook kortingsbonnen voor hotelketens worden in de gaten gehouden.

Gericht op de Benelux
Sinds kort heeft HolidayPirates een speciale sectie voor reizigers in de Benelux en houdt dus de laatste koopjes en kortingsbonnen in de gaten voor reizen die vertrekken uit lokale luchthavens als Schiphol en Brussels Airport.


Als je dus op zoek bent naar een weekendtrip of een droomvakantie, kun je jezelf veel geld en moeite besparen met HolidayPirates.

Je kunt HolidayPirates downloaden bij Google Play en in de iTunes Store.

appbudgetdownloadshotelkortingkortingenlast-minutereizenvliegreisvliegticketvliegtuig

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals