Nieuws

Zet je taaklijst op scherm vergrendelde iPhone

Apps voor taaklijstjes zijn razend handig, maar je moet ze eerst openen om je klusjes te kunnen zien. Task Paper voor iOS zet ze rechtstreeks op je lockscreen, zodat je niets meer kunt vergeten.

Aan apps voor het maken van taaklijstjes is geen gebrek, ongeacht welke smartphone je hebt. Task Paper van Renegade Apps biedt een redelijk unieke variant op dit thema, omdat het je boodschappenlijstje rechtstreeks op het vergrendelingsscherm van je iPhone of iPad zet.Task Paper combineert het traditionele taaklijstje, compleet met selectievakjes, met een achtergrondthema.


Je kunt daarbij kiezen voor een van de thema’s die Task Paper je aanlevert, waarbij je het kleurschema naar wens kunt aanpassen. Maar je kunt ook een van je eigen afbeeldingen als achtergrond inzetten. Het resultaat sla je op in je afbeeldingenmap en stel je in als lockscreen.

[related_article id=”161563″]

De restricties van iOS zitten Task Paper helaas wel in de weg. Wil je een taak als voltooid markeren, kun je dat niet rechtstreeks op het vergrendelingsscherm doen. Je zult de app moeten openen, gewenste aanpassingen doen en die dan weer als een nieuwe achtergrond opslaan.

Het is dus raadzaam, als deze app je wat lijkt, om aan het einde van de dag wijzigingen op te slaan en openstaande taken mee te nemen naar de volgende dag.

Task Paper is gratis voor iPad en iPhone en kun je vinden in de iTunes App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business