Nieuws

Carbon: stijlvolle Twitter-applicatie voor Android

Carbon biedt een gebruiksvriendelijk en stijlvol alternatief voor de officiële Twitter-applicatie op Android.

De langverwachte Twitter-applicatie Carbon is deze week in de Play Store verschenen. De app was gepland om in juli vorig jaar te verschijnen, maar ontwikkelaar Dots & Lines heeft er toch wat langer over gedaan.

Carbon biedt een erg gebruiksvriendelijk alternatief voor de officiële Twitter-applicatie, en is volledig gestijld volgens de richtlijnen van Google. De app heeft al heel wat te bieden, maar er is hier en daar nog wat werk aan.

[related_article id=”161563″]

Carbon vernieuwt momenteel maar om de 15 minuten automatisch je tijdlijn, maar met een veeg omlaag kan je je tijdlijn ook handmatig vernieuwen. Door naar links te vegen schakel je van je tijdlijn naar je mentions en privé-berichten. Met een veeg naar rechts kan je tussen accounts wisselen.

Onderaan vind je een knop om een tweet op te stellen, je eigen profiel te bekijken, en een menu waar je onder andere je favoriete tweets, lijsten en trending topics kan  raadplegen. Bovendien kan je hier ook filters instellen om bepaalde woorden, hashtags of personen (tijdelijk) uit je tijdlijn te weren.

Carbon heeft genoeg in zijn mars om het tot de go-to Twitter-applicatie op je Androidtoestel te schoppen. Je kan de app gratis downloaden uit de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business