Nieuws

Evernote Business beschikbaar in België en Nederland

Notitiesoftware Evernote stelt haar zakelijk aanbod voor KMO's en kleine teams beschikbaar in 26 nieuwe landen, waaronder ook België en Nederland.

De populaire notitiesoftware Evernote brengt haar zakelijk aanbod naar 26 nieuwe landen in Europa. Ook in België en Nederland is de dienst vanaf nu beschikbaar.

Evernote bestaat al enkele jaren en maakt het mogelijk om notities, foto’s, websites of andere knipsels makkelijk op een centrale plaats te bewaren. Het bedrijf omschrijft de dienst daarom als je extern geheugen.

[related_article id=”158578″]

Eind vorig jaar werd Evernote Business – dat KMO’s en kleine teams moet toelaten om eenvoudig zaken te delen – gelanceerd in Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daar komen nu 26 Europese landen bij, waaronder ook België en Nederland.

De Business-suite bevat onder meer een administratorpaneel waar je gebruikers kan toevoegen en de gebruikersrechten kan beheren. Werknemers die Evernote al privé gebruiken, kunnen met diezelfde gegevens inloggen.

Evernote belooft dat het niet aan de data van gebruikers komt, en dat bedrijven ten alle tijden eigenaar blijven van hun gegevens. De dienst kost 10 euro per gebruiker per maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business