Nieuws

Mapsaurus: Ontdek Android-apps op een schatkaart

Android-gebruikers hebben een luxeprobleem: te veel apps om uit te kiezen. Met de interactieve kaart van Mapsaurus vind je razendsnel de juiste apps en games voor je toestel.

De navigatie van mobiele appwinkels is weliswaar afdoende, maar helpt je vaak niet echt om de leukste en nieuwste apps te ontdekken. Vaak spendeer je een half uur met scrollen en vind je nooit echt waar je naar op zoek was.

De leuke Android-app Mapsaurus heeft een heel frisse kijk op het ontdekken van nieuwe apps. En dat mag ook wel: er zijn immers honderdduizenden exemplaren te vinden in de Google Play-winkel.

[related_article id=”161563″]

Mapsaurus biedt je een interactieve kaart, die je een overzicht geeft van apps die raakpunten hebben met je favoriete apps van het moment. De ontwikkelaars snijden daarbij altijd de apps van mindere kwaliteit weg, zodat je altijd kunt kiezen uit exemplaren die je ook daadwerkelijk op je Android wilt hebben.

Je kunt daarbij gebruik maken van een aantal krachtige zoekfilters, zodat je nog sneller uitkomt bij de kaart die je de juiste resultaten geeft. Mapsaurus geeft je met een previewfunctie de mogelijkheid om te zien wat je van plan bent te installeren.


De makers hebben zojuist ook een tabletversie gelanceerd, zodat je deze leuke app probleemloos op elke schermgrootte kunt gebruiken.

Je vindt Mapsaurus in de Google Play Store via de volgende link.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business