Nieuws

Persafbeelding HTC One vlak voor lancering gelekt

HTC kondigt vandaag haar nieuwe smartphone officieel aan. Vlak voor de lancering - waar ZDNet bij aanwezig is - is al een persafbeelding opgedoken.

ZDNet is vandaag aanwezig op de officiële lancering van de HTC One (ook bekend als de HTC M7) in Londen. Vlak voor het evenement is nog een persafbeelding van de nieuwe vlaggenschipsmartphone gelekt.

Persafbeelding HTC One vlak voor lancering gelekt

Het scherm van de One/M7 meet volgens de geruchten 4,7 inch, en zou een resolutie hebben van 1920×1080 (full HD). Het toestel zal waarschijnlijk draaien op een 1,7 GHz quad-core Snapdragon-chipset en beschikken over 2 GB RAM en 32 GB aan intern geheugen.

[related_article id=”161563″]

Verder zou het draaien op Android 4.1 met de vernieuwde eigen interface, HTC Sense 5. Daarnaast zou het toestel worden voorzien van een speciale camerasensor die eigenlijk drie 4,3-megapixelsensoren boven elkaar bevat. Deze zou voor meer scherpte en meer correcte kleuren moeten zorgen.

Het is nog niet bekend wanneer de HTC One in de winkels zal liggen, maar dat zullen we vandaag op de lancering vast en zeker te horen krijgen. ZDNet heeft een redacteur ter plaatse, die verslag uitbrengt en zorgt voor een hands-on. Hou onze website dus zeker in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business