Nieuws

Apps for everyone

Windows Server mag met zijn duizenden geïmplementeerde apps en een community van miljoenen getalenteerde developers dan al behoorlijk (h)appy zijn, Windows Server 2012 doet nòg beter.
Deze nieuwe versie brengt heel wat innovaties voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers. Zo kunnen applicaties ontwikkeld worden in zowat elke omgeving (.NET, Java, PHP of Python). Bovendien biedt Windows Server 2012 de flexibiliteit om applicaties en websites te bouwen en te implementeren over locaties heen op een schaalbaar, elastisch en open platform. 

Flexibel
Windows Server 2012 biedt programmeertalen en tools zoals Microsoft Visual Studio en Microsoft .NET Framework aan die zowel werken on site,  in de cloud als in hybride omgevingen. Dit stelt ontwikkelaars in staat om Windows Azure cloudplatformen te bouwen en om in een uniforme omgeving te werken aan oplossingen voor Windows Server.

Door een private cloud te koppelen aan een compatibele cloud, kan u bovendien haast ongelimiteerd schalen. Deze hybride cloudarchitectuur is zeer kostenefficiënt want publieke cloud providers rekenen alleen kosten aan voor wat u effectief gebruikt.

[related_article id=”161452″]

Schaalbaar en elastisch
Wanneer schaalbaarheid zich opdringt, wil u de tijd die nodig is om nieuwe servers in de cloud toe te voegen, natuurlijk zo kort mogelijk houden. Windows Server 2012 biedt nieuwe, verbeterde functionaliteiten die ervoor zorgen dat meerdere sites en applicaties ondersteund worden met één en dezelfde hardware. Op die manier verhoogt Windows Server 2012 gevoelig de cloud performantie en schaalbaarheid.
Windows Server 2012 ondersteunt NUMA-aware scalability voor NUMA-aware applicaties, en ook de
nieuwe Internet Information Services (IIS) functionaliteit is NUMA-aware. Centralized SSL Certificate Support maakt het bovendien mogelijk om SSL-certificaten centraal op te slaan, waardoor ze niet gekopieerd moeten worden naar elke server.

Open
Om de flexibiliteit van cloudplatformen en de interoperabiliteit van de applicaties die ze hosten te maximaliseren, is het noodzakelijk dat private en publieke cloudapplicatiediensten verschillende omgevingen en open standaarden ondersteunen.
Niet alleen is Windows Server 2012 het beste platform voor .NET frameworks, ook voorziet het een enkel, flexibel platform voor zowel open-source software als ASP.NET. Dat laat u toe om
te programmeren in uw eigen taal, waaronder .NET, PHP, Node.js en Python.
Bovendien biedt Windows Server 2012 via IIS 8.0 extensions ook verbeterde ondersteuning van PHP en MySQL. IIS ondersteunt het uitvoeren van zowel ASP.NET 3.5 als ASP.NET 4.5-toepassingen, biedt ondersteuning voor de nieuwste HTML5 normen en ondersteunt het schrijven van beheerde WebSocket protocol applicaties.

 

Pakketten
Windows Server 2012 is beschibaar in verschillende, flexibel uitbreidbare pakketten:

  • Windows Server 2012 Datacenter voor sterk gevirtualiseerde private cloud omgevingen
  • Windows Server 2012 Standard voor fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen
  • Windows Server 2012 Essentials voor kmo’s tot 25 gebruikers en 50 toestellen
  • Windows Server 2012 Foundation voor organisaties met tot 15 gebruikers
     

Meer weten? Lees dan alle gedetailleerde informatie over Windows Server 2012 via de link hieronder.Maak uw bedrijf nu klaar voor de toekomst


Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business