Nieuws

Veel meer dan een leasewagen

[Partner info] “Altijd in polepositie voor onze klanten”
Jaren op rij al kroont DirectLease zich tot de snelst groeiende multimerk leasemaatschappij voor ondernemingen en zelfstandigen. Dat is geen toeval. “We houden voor onszelf voortdurend de druk op de ketel”, zegt Country Manager Belgium Erwin Coesens. “Bij alles wat we doen, denken we: hoe kunnen we het onze klanten nóg comfortabeler maken? Dat zij zonder zorgen de baan op gaan met een transparante leaseformule, is een evidentie. DirectLease denkt verder: hoe besparen we hen tijd, zodat zij zich nog meer kunnen concentreren op hún zaken? Onze klanten krijgen meer dan een leasewagen, ze krijgen waar het echt om draait: maximale mobiliteit.”

DirectLease staat erom bekend snelheid en service te combineren. Wat ooit begon met het revolutionaire systeem voor het online kiezen en de real time calculatie van een nieuwe leasewagen, is uitgegroeid tot het meest volledige arsenaal performante webtools die elke bestuurder 24/7 ten dienste staat.

Erwin Coesens: “Elke technologische evolutie bekijken wij in functie van onze opdracht om bestuurders van een DirectLease-wagen nog beter te ondersteunen. Een voorbeeld? Als allereerste leasemaatschappij pakten wij uit met de Bestuurders App, een gratis app waarmee onze klanten letterlijk met enkele vingerknippen geholpen worden. Gebroken voorruit? Onderhoud nodig? Een ongeval…? Wie met DirectLease rijdt, heeft alle hulp direct binnen handbereik.”

Streven naar (tijd)winst voor de klanten betekent ook uitblinken met een full service package binnen een transparante kostenstructuur zodat ze altijd een correct beeld hebben van de total cost of ownership (TCO). “Daar bovenop bieden we ook scherp geprijsde comfortdiensten zoals de carwash service”, zegt Erwin Coesens. “Voor een kleine bijdrage per maand kunnen onze klanten hun wagen onbeperkt laten wassen bij meer dan 100 milieuvriendelijke carwashbedrijven.”

DirectLease staat ook voor supersnel en correct advies. "Ik geef twee recente voorbeelden", zegt Coesens. "Nog voor de inkt van nieuwe maatregelen rond de beperking van de BTW-aftrek voor bedrijfswagens die ook privé worden gebruikt droog was, kenden onze klanten precies de implicaties voor hun voertuig(en). Idem dito voor de voordelen van alle aard. Dat bedoelen wij nu met ons bedrijfsmotto "direct weten waar je aan toe bent"."

"Klanten van DirectLease krijgen meer dan een leasewagen. Wij geven ze waar het echt om draait: maximale mobiliteit."

Erwin Coesens
Country Manager Belgium

"Door maximaal online tools en het internet in te zetten, versterken wij de persoonlijke band met onze klanten. Klinkt dat paradoxaal? Toch is het zo: onze werkwijze maakt tijd vrij om aandacht te geven aan de essentiële vragen van onze klanten en niet aan rompslomp. Daar zit advies op maat bij, maar ook tips rond wagenparkbeheer, fiscaliteit, CO2-uitstoot, veiligheid, zuinig rijden…"

Die totaalcombinatie van exclusieve diensten borgt de groei van DirectLease omdat het een garantie is voor de tevredenheid van de huidige bestuurders en nieuwe klanten aantrekt "Wij staan in polepositie, en we zijn van plan dat nog lang zo te houden", besluit Coesens.

 

DirectLease
Noorderlaan 109
2030 Antwerpen
+32 (0)3 544 73 38
sales@directlease.be
www.directlease.be

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business