Nieuws

TechDays beleeft meest succesvolle editie ooit

[Partner info] Microsoft heeft zonet de meest succesvolle TechDays-editie ooit achter de rug. TechDays lokte dit jaar maar liefst 2900 developers , IT professionals en studenten naar topcontent over de nieuwste technologieën, met internationale sprekers en Microsoft-professionals van wereldklasse.
De bijzondere vibe was overal voelbaar, getuige daarvan de honderden tweets op #techdaysbe.

Luc Van de Velde, Director Developer & Platform group, Microsoft: “We zijn bijzonder tevreden met de opkomst en zien dit als een bevestiging dat bedrijven en IT’ers verder investeren in hun kennis en het gebruik van nieuwe technologieën. Daarnaast kan een conferentie als de TechDays niet doorgaan zonder de steun van een groot aantal partner bedrijven en de inzet van lokale IT experten en communities zoals de Microsoft MVPs (Most Valuable Professionals) en MEET (Microsoft Extended Experts Team). Gebaseerd op de eerste feedback van deelnemers beschouwen we 2013 nu al als een zeer goede TechDays-jaargang”
 

 

[related_article id=”160534″]

De lancering van Windows 8 -4 maanden geleden- en bijgevolg het sterke momentum van Windows 8 apps voor developers, verklaart voor een stuk de bijzondere aandacht voor TechDays. In navolging van de succesvolle hackathons die Microsoft vorig jaar organiseerde, introduceerde het team dit jaar ook "Hands on App Labs" op TechDays, waar ontwikkelaars zelf aan de slag kunnen met de technologie. Assistenten begeleidden het geheel en hielpen developers ter plaatse om een Windows Store of Windows Phone app te ontwikkelen of via Azure kennis te maken met cloud computing. In totaal werden maar liefst 250 app labs gevolgd.

 

Ook het nieuwe Microsoft Cloud Platform met de lancering van Windows Server 2012 (infrastructuur), System Center 2012 SP1 (cloud & datacenter management) en Windows Azure zorgde voor veel belangstelling van de IT-professionals. 

Naast de meer dan 80 sessies voor professionelen, werd er dit jaar ook een volledig dag georganiseerd voor meer dan 1000 studenten, met als hoofdthema ‘Apps en Applicaties’.  De app labs kende onder studenten een overrompelend succes.

Ben je student? Start dan hier!


Developers en studenten kunnen nog registreren voor de superhackathon op 27 maart  die in het verlengde van TechDays wordt georganiseerd.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business