Nieuws

Belgische Mobile Vikings surfen niet langer gratis in Nederland

De promotie van Mobile Vikings, om met een Belgische bundel gratis te surfen in Nederland, loopt morgen af. Maar wie nu herlaadt, kan nog een maand van het aanbod profiteren.

Belgische Mobile Vikings-klanten konden de afgelopen drie maanden gratis surfen in Nederland. De mobiele telecomoperator waarschuwt haar klanten dat de pormotiestunt morgen afloopt.

Begin december 2012 zette Mobile Vikings een stap over de grens en begon het met een aanbod in Nederland. Om die uitbreiding ook in België in de kijker te zetten, kregen Belgische klanten drie maanden lang bij elke herlading gratis roaming in Nederland bovenop hun bundel.

[related_article id=”161563″]

De speciale aanbieding loopt morgen, 12 maart 2013, op zijn einde. Wie nog over een actieve bundel beschikt, of herlaadt voor 12 maart middernacht, zal gratis kunnen blijven surfen in Nederland tot de bundel vervalt. Als je nu herlaadt, kan je dus nog een maand van de promotie blijven genieten.

De actie was een primeur voor België. Het is niet bekend of Mobile Vikings dezelfde stunt nog eens zal herhalen of uiteindelijk permanent gaat aanbieden, zoals ook met vorige tijdelijke stunts gebeurde.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business