Nieuws

Maak ringtones direct op je Android-telefoon

Als je de standaard beltonen meer dan zat bent, kun je met de gratis Android-app Ringtone Slicer een mp3-bestand eenvoudig op maat snijden zonder een pc nodig te hebben.

Er zijn verschillende appjes in Google Play te vinden voor het maken van ringtones direct op een Android-toestel. Ringtone Slicer is een van de nieuwkomers en heeft zich in korte tijd ontpopt tot één van de best gewaardeerde tools voor dit klusje.

Eigenlijk is Ringtone Slice een mobiel uitgevoerde audiobewerker, waarbij je je voordeel kunt doen met de touchscreenfunctionaliteit van smartphones. Deze app heeft zijn eigen bestandsverkenner, zodat je snel naar het muziekbestand kunt springen waar je een gedeelte uit wilt gebruiken.

[related_article id=”158662″]


Ringtone Slicer, dat nog steeds in de testfase zit, ondersteunt MP3, WAV, AAC en AMR en geeft je de mogelijkheid om vanaf elk punt in een nummer te beginnen afspelen, zodat je exact het begin- en eindpunt van de ringtone kan bepalen.

Als je wilt kun je de ringtone een eigen fade-in en fade-out geven en er zijn verschillende andere geluidseffecten om de beltoon een streepje exta te geven. Volgens de maker zal Ringtone Slicer altijd gratis zijn, al zullen wel advertenties in beeld komen als de definitieve versie uitkomt.

Je kunt deze mobiele geluidsbewerker vinden in de Google Play-winkel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business