Nieuws

Amazon brengt 8,9 inch Kindle Fire HD naar Europa

De 8,9 inch Kindle Fire HD-tablet van retailreus Amazon maakt zijn introductie op de Europese markt. In België en Nederland is de tablet voorlopig niet te verkrijgen.

Amazon brengt 8,9 inch Kindle Fire HD naar Europa

Amazon heeft nu ook de 8,9 inch Kindle Fire HD-tablet in een aantal Europese landen gelanceerd. De kleinere 7 inch-versie was al langer in Europa te koop. Bij ons is de tablet voorlopig nog niet beschikbaar.

De 16- en 32GB-versies van de tablet worden vanaf nu aangeboden via de online winkels in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. De versie met 32GB kost 299 euro of 259 pond, voor het model met 16GB betaal je 269 euro of 229 pond. Voorlopig zijn de varianten met 4G-ondersteuning nog niet beschikbaar in Europa.

[related_article id=”161563″]

Aangezien Amazon nog geen Belgische of Nederlandse winkel heeft, is de tablet bij ons niet te verkrijgen. Het is namelijk niet mogelijk om de tablet bijvoorbeeld in de Duitse Amazon Store te bestellen en dan in eigen land te laten leveren. Eerder raakte wel bekend dat de online retailer van plan is om haar winkels in Europa uit te breiden.

Samen met de Europese lancering, kwam de tablet ook in Japan op de markt en werden de prijzen in de Verenigde Staten verlaagd. De prijzen voor de 8,9 inch Kindle Fire beginnen daar nu vanaf 269 dollar voor de 16GB-versie met enkel wifi, tot 399 dollar voor de 32GB-versie met 4G.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business